Algemene info

Ons appartement is gelegen op de 8ste verdieping op zeedijk nr. 72. Het voordeel van het appartement is dat het wat rustiger gelegen is, maar toch nog vlakbij de horecazaken, winkels en strandbars in de zomer.

 

Een bijkomende troef is dat het appartement een achteringang heeft die uitkomt aan het Leopoldpark (waar de minigolf, snookergolf, verkeersplein met gocarts en speeltuin zijn) en vlakbij de jachthaven is. Verder beschikt het appartement over een gezamenlijke fietsenstalling.

 

De voorgevel, inkomhal en lift zijn reeds in 2017 volledig vernieuwd. Wij hebben dit voorjaar het appartement volledig gerenoveerd. Een nieuwe badkamer, toilet, keuken met bijhorende inventaris, overal nieuwe meubels, voorzien van een fris kleurtje, vloer vernieuwd, … Dit maakt dat U de indruk zal hebben in een haast nieuwbouw appartement op vakantie te zijn.

 

We hebben alles met veel zorg afgewerkt. We verwachten dan ook dat de huurders hier respect voor hebben en het appartement steeds netjes achterlaten bij vertrek. Gelieve ons te contacteren als er iets beschadigd wordt. We zijn er zeker van dat we samen tot een gepaste oplossing komen. Zo kunnen ook de volgende gasten genieten van een aangenaam verblijf.

Tip: voor de kleine kinderhandjes hebben we een volledig plastic eetservies ter beschikking!

Felt

Ella & Febe

     Tom & Leen