Praktische info

 • Fietsenstalling/achteringang

Op – 1 bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenstalling om uw fiets veilig te parkeren. Deze is bereikbaar via een houten deur langs de Franchommelaan, links naast de winkel "Acajou Marine Lifestyle" op nr. 138 Deze deur is altijd los. Aan de achteringang is ook een laad- en loszone waar je even de wagen kan parkeren om uit te laden.

   • Roken

   Het is verboden te roken op het appartement. Ook op de terrassen is het niet toegelaten.

   • Huisdieren

   Deze zijn niet toegelaten op het appartement.

   • Afval

   De stad Blankenberge werkt met ondergrondse vuilniscontainers voor toeristen. U kan hier uw zak afval in deponeren voor een bedrag van 1€. De vuilniscontainers bevinden zich op volgende plaatsen: Havenplein (hoek De Smet de Naeyerlaan met de Havenstraat) en het pleintje dat de Rogierlaan met de Jules de Troozlaan verbindt.

   Op het appartement zijn zakken die U kan gebruiken om in de pedaalemmer te hangen zodat deze steeds proper blijft. Denk echter aan het milieu en ga zuinig om met deze zakken.

   • Schoonmaak

   Na elk verblijf zal het appartement gepoetst worden door een schoonmaakfirma. Wij vragen hiervoor 58€.

   • Elektriciteit, water en verwarming

    Het verbruik hiervan zit inbegrepen in de huurprijs.

    • Parkeren (gratis bij een verblijf vanaf 3 dagen*)

    De parking aan de jachthaven is gelegen op 5 minuten wandelen van het appartement. Deze is elke dag toegankelijk van 7u tot 24u vanaf april tot en met september. In de winterperiode kan U er parkeren tijdens de weekends en de schoolvakanties. Hier kan U reeds vanaf 20€ per dag uw wagen parkeren, hetgeen goedkoper is dan een dagticket aan een parkeerautomaat.

    * Wij zorgen ervoor dat U gratis kan parkeren aan de hand van ons parkeerabonnement wanneer U een verblijf boekt van minimum 3 dagen gedurende bovenstaande periodes.

     

    U kan de parking vinden op onderstaand adres:

    Parking DB

    Jachthaven Havenplein 2

    8370 Blankenberge

       • Sleutel

       We verkiezen dat U de sleutel zelf bij ons komt afhalen indien U in de mogelijkheid bent, dit kan enkele dagen vóór uw vertrek. We verwachten de sleutel uiterlijk 3 dagen na uw vakantie terug bij ons thuis. Deze mag ook in de brievenbus worden gedeponeerd indien we niet aanwezig zijn.

       Er is echter ook een sleutelkluis in de inkomhal van het appartement (indien de afstand voor U te ver is). Deze bevindt zich in de brievenbus van appartement "felt". U krijgt de code van deze sleutelkluis enkele dagen vóór vertrek doorgemaild. Voor de zekerheid is er een 2de sleutelkluis aanwezig. De codes van beide kluizen zijn identiek.

         

        • Afmetingen bedden

        Stapelbed bestaande uit:

        90 cm x 200 cm

        140 cm x 200 cm

        Tweepersoonsbed:

        160 cm x 200 cm

        Van de dekbedden die voorzien zijn, hebben de 2 persoonsdekbedden als afmeting 200 cm x 200 cm.

        • Fiets- en wandelroutes

        Op het appartement zal een map aanwezig zijn met een aantal fietsroutes en een map met wandelroutes in en rond Blankenberge. U kan vooraf eventueel zelf al enkele routes uitstippelen via de fietsknooppunten. De dichtsbijzijnde knooppunten zijn nummer 80 (De Smet De Naeyerlaan 126) en nummer 76 aan het station (kruising Koning Albert I-laan en J. Van Puttelaan). Deze kan U als startpunt voor uw route gebruiken. Het dichtstbijzijnde wandelknooppunt is nummer 43 op de zeedijk.

        Via onderstaande links kan U zelf al aan de slag:

        https://www.vlaanderen-fietsland.be/routeplanner

        https://www.fietsnet.be/routeplanner/default.aspx

        https://www.knooppunter.com/fietsrouteplanner/route-maken

        https://www.wandelknooppunt.be