Ervaringen van onze gasten

Reactie plaatsen

Reacties

Kevin
2 jaar geleden

Ook voor een weekend is Felt een pareltje om tot rust te komen . Dit was onze eerste boeking met een kind van 4. Het appartement is echt wel kindvriendelijk met leuke spelletjes en kleurplaten en dergelijke . We hebben ons geamuseerd! Danku team Felt zeker voor herhaling vatbaar !

Bernadette Van Gansbeke
4 jaar geleden

FELT is een pareltje aan de Blankenbergse kust!
Proficiat met de transformatie!
Bij de inrichting en voorzieningen werd zowel aan (heel) jong als aan oud(er) gedacht. Wij prijzen ons gelukkig dat we de historische hittegolf (08/2020) in dit aangename kader mochten doorbrengen. Ook de communicatie me de eigenaars verloopt supervlot! Wij komen zeker nog eens terug!
Totaalscore: 5 bedjes :-)!!!

Elke Embrechts
4 jaar geleden

We zijn een weekje eind juli 2020 geweest met onze dochter van 13 maanden. We hebben een super week gehad op een top locatie. Alles was pico bello in orde. Ook voor ons dochter was alles voorzien (stoeltje, speelgoed, eetgerief, dvd van bumba 😀) alles is heel netjes en praktisch gerenoveerd, knap gedaan. Alles is nieuw. Er is veel opbergruimte. Kortom een zalige week gehad. Bedankt Tom en Leen ook voor de gastvrijheid, jullie zijn warme en lieve mensen. We komen zeker nog eens terug en raden het aan iedereen aan!!! Groetjes

Freya Michiel
4 jaar geleden

Mooi verzorgd appartement waar we ten volle hebben kunnen genieten van het fantastische uitzicht.

Ons gastenboek